Pătrunjelul fiert cu varză roșie este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 12,23 USD pe porție. O porție conține 1352 calorii, 165g de proteine, și 56G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fructe de ienupăr, ceapă, pancetta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Tacos cu coaste scurte Guinness cu varză fiartă Guinness, și Potârniche cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204° (200C). Condimentați potârnichile peste tot cu sare și piper. Topiți untul într-o caserolă mare, rezistentă la flacără, la foc mediu-mare. Pe rând, adăugați potârnichile și gătiți, întorcându-se des, aproximativ 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Transferați pe o farfurie.
3
Adăugați uleiul în tigaie și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pancetta, ceapa și usturoiul. Gatiti la foc mediu aproximativ 4 minute, sau pana cand slanina incepe sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Usturoi
Ceapă
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Adăugați varza, merele, sucul de mere, oțetul, fructele de ienupăr și coaja de portocală și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Suc De Mere
Coaja De Portocala
Varză
Oțet
Măr
6
Se amestecă jeleul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
7
Așezați potârnichile în caserolă și acoperiți.
8
Se transferă la cuptor pentru 2530 de minute, până când sucurile de potârnică sunt limpezi, nu Roz, când carnea este străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Potârniche
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea, neacoperit, timp de 10 minute înainte de servire.