Rețeta porumbului înnegrit Mexican este gata în aproximativ 1 oră și 10 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 219 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o farfurie. Un amestec de piper cayenne măcinat, ceapă, brânză cotija și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Salată de creveți înnegrită cu Jicaman și porumb la grătar, Piept De Pui Înnegrit Cu Gust De Porumb Cajun (Ww), și Crupe de porumb la grătar cu ardei iute înnegrit și brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scurgeți feliile de slănină pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Când se răcește, se toacă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Așezați sâmburii de porumb într-o tigaie mare la foc mare și presărați chimenul, sarea de mare și piperul de cayenne peste porumb. Întoarceți ușor porumbul cu o spatulă în timp ce gătește, apoi amestecați ceapa, ardeiul gras roșu și usturoiul. Amestecați amestecul de porumb la fiecare câteva minute, până când începe să se lipească în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Turnați berea în tigaie pentru a ajuta la dezlipirea porumbului, amestecați și gătiți până când porumbul este întunecat cu pete foarte întunecate, iar ceapa și ardeiul gras roșu sunt moi, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc și se presară cu slănină tocată, brânză cotija și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotija Brânză
1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.