Porumb la grătar cu parmezan-unt de ierburi
Porumb la grătar cu parmezan - unt de ierburi este un fără gluten garnitură. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, porumb urechi, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Porumb la grătar pe Știulet cu unt de ierburi, Porumb la grătar cu unt de ierburi, și Porumb la grătar cu unt de ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați untul, brânza, mărarul și piperul cu furculița; pus deoparte.
Umpleți cratița mare cu apă; se încălzește până la fierbere. Scufundați porumbul în apă; gatiti 3 pana la 4 minute.
Scoateți porumbul din apa clocotită; se răcește ușor.
Stropiți fiecare ureche de porumb cu ulei; frecați peste porumb.
Puneți porumbul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți, întorcându-vă ocazional, până când toate părțile porumbului se rumenesc.
Scoateți din grătar; imediat top porumb cu amestec de unt. Odată ce untul s-a topit ușor, serviți.