Porumb dulce Mac ' N ' Brânză

Porumb dulce Mac ' N ' Brânză
Porumb dulce Mac ' N ' Brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 949 calorii, 48G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare și piper măcinat, mozzarella, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi dulci Mac și brânză cu spanac, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Vegan Mac și brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. mutați un suport în partea de sus a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-o cratiță, fierbeți porumbul cu laptele și pudra de ceapă, dacă folosiți, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Combinați amidonul de porumb cu aproximativ 2 linguri de apă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați amidonul de porumb în amestecul de porumb și bateți la foc mediu timp de 3 minute. Condimentează crema de porumb cu puțină nucșoară, sare, piper și sos fierbinte dacă folosești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se scoate de pe foc, se acoperă și se menține cald.
6
Se fierbe macaroanele cotului în apă sărată complet rulantă timp de 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Scurgeți bine macaroanele și adăugați la crema de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
8
Adăugați cheddarul, jumătate din mozzarella și oul. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Se toarnă într-o farfurie cu caserolă de 4 căni sau o tigaie din fontă de 12 inci și se acoperă cu mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Într-o pungă de plastic cu fermoar, zdrobiți ușor crutoanele folosind un ciocan mic sau un știft. Se amestecă împreună uleiul și crutoanele zdrobite și se întinde pe partea superioară a amestecului de macaroane și porumb. Gatiti pe raftul de sus pana la aur, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Ardei ArbolArdei Arbol
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
11
Se servește cu sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
12
Această rețetă a fost creată de un concurent în timpul unei competiții de gătit. Bucătăriile Food Network nu l-au testat pentru uz casnic, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista