Porumb cremă la grătar cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremă la grătar cu parmezan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan Usturoi Porumb La Gratar, Busuioc Parmezan Porumb La Gratar, și Usturoi La Gratar Parmezan Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Gratiți porumbul până se înmoaie, întorcând la fiecare 5 până la 6 minute, aproximativ 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați sâmburii.
Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu-mare.
Se adaugă porumbul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați crema. Se fierbe până când amestecul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Puneți jumătate din amestec într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Turnați amestecul piure înapoi în tigaie și adăugați laptele, brânza și pătrunjelul. Gatiti la foc mic pana se incalzeste. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.