Porumb cremă la grătar cu parmezan

Porumb cremă la grătar cu parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați porumbul cremă la grătar cu parmezan. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 390 calorii. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, făină, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Parmezan Usturoi Porumb La Gratar, Busuioc Parmezan Porumb La Gratar, și Usturoi La Gratar Parmezan Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Gratiți porumbul până se înmoaie, întorcând la fiecare 5 până la 6 minute, aproximativ 15 minute. Când este suficient de rece pentru a manipula, îndepărtați sâmburii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Într-o tigaie medie, încălziți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se adaugă porumbul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă făina și se gătește 1 minut. Reduceți focul la mediu și adăugați crema. Se fierbe până când amestecul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Puneți jumătate din amestec într-un robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Turnați amestecul piure înapoi în tigaie și adăugați laptele, brânza și pătrunjelul. Gatiti la foc mic pana se incalzeste. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În33 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista