Porumb Caramel cu Nuci

Porumb Caramel cu Nuci
Rețeta Porumb Caramel cu Nuci este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o opțiune spectaculoasă fără gluten și lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, floricele de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mele Caramel cu Nuci, Biscuiți Caramel și Nuci și Nuci Condimentate Cu Caramel.

Instrucțiuni

1
Pune floricele de porumb într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane Fiecare) Pimiento Cubulete, ScursBorcane Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurs
2
Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand termometrul de bomboane indica 238° (etapa cu minge moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crocant De Orez Cu Aromă De CiocolatăCereale Crocant De Orez Cu Aromă De Ciocolată
40 De Bomboane încinse40 De Bomboane încinse
Aproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De ZahărAproximativ 7 Uncii (200 De Grame) De Zahăr
2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci2 Bucăți De Celofan Violet Sau Folie De Plastic - Una De 15 X 12 Inchi și Un Pătrat De 6 Inci
1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cana Mascarpone, La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Boabe De Piper Roz ZdrobiteBoabe De Piper Roz Zdrobite
3
Se ia de pe foc; se amestecă cu bicarbonat de sodiu (amestecul va spuma). Se toarnă rapid peste floricele și se amestecă bine; se amestecă cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)(mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
4
Transferați în două unse 13x9-in. tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
5
Coaceți la 200° 45 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit1 Ceapă Mică, Tăiată în Bucăți De Mărimea Unui Chibrit
6
Scoateți din cratițe și puneți pe hârtie cerată să se răcească. Împărțiți-vă în grupuri. Depozitați în recipiente etanșe.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Popcorn Caramel. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții13
Scor De Sănătate0
Revista