Porumb Caramel cu Nuci
Rețeta Porumb Caramel cu Nuci este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță o opțiune spectaculoasă fără gluten și lacto ovo vegetariană pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 33 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsimi. Această rețetă servește 13. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, floricele de porumb, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Cu un scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Mele Caramel cu Nuci, Biscuiți Caramel și Nuci și Nuci Condimentate Cu Caramel.
Instrucțiuni
Pune floricele de porumb într-un castron mare; pus deoparte.
Într-o cratiță mare și grea, combina zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea. Gatiti la foc mediu, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati pana cand termometrul de bomboane indica 238° (etapa cu minge moale).
Se ia de pe foc; se amestecă cu bicarbonat de sodiu (amestecul va spuma). Se toarnă rapid peste floricele și se amestecă bine; se amestecă cu nuci.
Transferați în două unse 13x9-in. tavi de copt.
Coaceți la 200° 45 de minute, amestecând o dată.
Scoateți din cratițe și puneți pe hârtie cerată să se răcească. Împărțiți-vă în grupuri. Depozitați în recipiente etanșe.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Popcorn Caramel. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.