Porumb Caramel Afumat-Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați porumbul Caramel afumat-sărat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 848 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, Înghețată de Caramel sărat, și Tarallucci cu Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia 1 foaie de copt mare, cu margini, cu folie de aluminiu antiaderentă sau hârtie pergament; pus deoparte.
Combinați floricelele și migdalele într-un castron foarte mare; pus deoparte.
Combinați untul, siropul de porumb și zahărul brun într-o tigaie mare (3 litri), grea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand amestecul ajunge la 254 (bila foarte tare) pe un termometru cu bomboane.
Se amestecă sare, bicarbonat de sodiu și extract de vanilie. (
Amestecul va bule.) Se toarnă rapid amestecul peste floricele și nuci; aruncați ușor pentru a acoperi.
Transferați amestecul de floricele pe foaia de copt pregătită.
Coaceți la 250 timp de 45 de minute, amestecând ocazional.
Scoateți din cuptor; se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.