Porumb Caramel Afumat-Sărat

Porumb Caramel Afumat-Sărat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați porumbul Caramel afumat-sărat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 848 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, Înghețată de Caramel sărat, și Tarallucci cu Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia 1 foaie de copt mare, cu margini, cu folie de aluminiu antiaderentă sau hârtie pergament; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Combinați floricelele și migdalele într-un castron foarte mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați untul, siropul de porumb și zahărul brun într-o tigaie mare (3 litri), grea. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva. Creșteți căldura la mediu și aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand amestecul ajunge la 254 (bila foarte tare) pe un termometru cu bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Se amestecă sare, bicarbonat de sodiu și extract de vanilie. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SareSare
6
Amestecul va bule.) Se toarnă rapid amestecul peste floricele și nuci; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
NuciNuci
7
Transferați amestecul de floricele pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare7 Bucăți De Lemn Dulce De Frânghie Neagră - 8 Inci Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți la 250 timp de 45 de minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din cuptor; se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În31 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista