Portocale cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite

Portocale cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite
Portocalele cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți triplu sec, zahăr, strop de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite, Budincă de orez de modă veche cu Caramel sărat și nuci pecan prăjite, și Portocale Cu Sos De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și sucul într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se pune la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se dizolva zaharul. (Nu se amestecă.) Acoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți 30 de secunde (acest lucru va dizolva orice cristale de zahăr care se agață de părțile laterale ale tigaiei). Descoperiți și fierbeți 2 minute sau până la chihlimbar sau auriu. (Nu se amestecă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Scoateți din căldură; lăsați să stea 1 minut. Adăugați cu grijă untul, amestecând până se topește untul. Adăugați treptat lapte, amestecând constant (caramelul se va întări și se va lipi de lingură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
4
Așezați tigaia la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana cand caramelul se topeste si amestecul este neted, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se toarnă sos de caramel peste portocale; se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista