Portocale cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite
Portocalele cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 233 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți triplu sec, zahăr, strop de sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite cu sos de Caramel și nuci pecan prăjite, Budincă de orez de modă veche cu Caramel sărat și nuci pecan prăjite, și Portocale Cu Sos De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și sucul într-o cratiță mică și grea.
Se pune la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se dizolva zaharul. (Nu se amestecă.) Acoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți 30 de secunde (acest lucru va dizolva orice cristale de zahăr care se agață de părțile laterale ale tigaiei). Descoperiți și fierbeți 2 minute sau până la chihlimbar sau auriu. (Nu se amestecă.)
Scoateți din căldură; lăsați să stea 1 minut. Adăugați cu grijă untul, amestecând până se topește untul. Adăugați treptat lapte, amestecând constant (caramelul se va întări și se va lipi de lingură).
Așezați tigaia la foc mediu; gatiti 2 minute sau pana cand caramelul se topeste si amestecul este neted, amestecand constant.
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul, vanilia și sarea.
Se toarnă sos de caramel peste portocale; se presară cu nuci pecan.