Portocale Amare De Ciocolată-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Orangetele amare de ciocolată-migdale. O porție conține 53 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 100. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, ciocolată, migdale tăiate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Trufe de ciocolată amară, Rețetă De Înghețată Cu Ciocolată Amară, și Cotlete De Miel De Ciocolată Amară Cu Spanac Sotat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați blaturile și fundul de pe fiecare portocală. Scor coaja rămasă în sferturi.
Îndepărtați fiecare coajă în patru benzi. Rezervați portocale pentru o altă utilizare.
Tăiați benzile pe lungime în felii de 1/4 inch.
Puneți cojile de portocale într-o cratiță medie și adăugați apă rece pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Se toarnă apă. Repetați încă una sau două ori. (Cojile de albire îndepărtează o parte din amărăciune.)
Combinați 4 căni de zahăr și 1 cană de apă într-o cratiță mare. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați coji de portocale și continuați să fierbeți până când cojile sunt ușor translucide, 45 de minute.
Scurgeți cojile și aruncați cu zahăr pentru a acoperi.
Lăsați cojile să se usuce pe grătar timp de 6 până la 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 300 buc.
Răspândiți migdalele tăiate pe foaia de copt și coaceți până la aur și parfumat, 5 până la 7 minute.
Transferați migdalele în robotul de bucătărie și pulsați până când sunt măcinate grosier.
Transferați migdalele măcinate într-un castron puțin adânc.
Așezați ciocolata într-un castron rezistent la căldură, așezat peste tigaia cu apă clocotită.
Se încălzește, amestecând frecvent, până când ciocolata s-a topit.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați amaretto.
Înmuiați fiecare coajă de portocală în ciocolată și apoi rulați în migdale măcinate.
Transferați cojile pe grătar și lăsați să stea până când ciocolata s-a întărit, 2 până la 3 ore. Păstrați orangetele într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la două săptămâni.