Portobellos Cu Pâine Cu Parmezan
Parmezan-pane Portobellos necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel de mâncare are 78 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de linguriță de busuioc, parmezan, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Carne De Porc Cu Parmezan, Conopidă Cu Parmezan, și Parmezan Tilapia Pane.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Așezați ciupercile și făina într-o pungă de plastic; sigilați și agitați ușor pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Înmuiați ciupercile în amestecul de ouă.
Așezați ciupercile cu capul în jos în tigaie; sotati 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Presărați sucul de lămâie uniform peste ciuperci.
Scoateți ciupercile din tigaie și așezați-le pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede.