Portobello și spanac Bolognese necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 908 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare și piper, ulei de măsline, brânză pecorino-romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un sos scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan Și Spanac Bolognese, Lasagne Bolognese cu spanac, și Portobello-Salată De Spanac.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ciupercile uscate într-o oală mică și acoperiți cu apă sau bulion de pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la scăzut și abrupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți o oală grea la foc mediu până la mediu-mare cu 2 rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin. Când este fierbinte, adăugați untul și topiți-l în ulei, apoi adăugați portabellas. După 6 minute, adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Grăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se sotează până se înmoaie, 15 minute, apoi se separă și se adaugă spanacul. Condimentați amestecul de spanac cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Deglazați cu vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ciupercile uscate din lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile și se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Adăugați lichidul de înmuiere, rezervând ultimele linguri, deoarece orice granulație de pe ciuperci se va fi așezat în partea de jos. Se amestecă laptele. Se fierbe la foc mic 20 de minute. Se răcește complet și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Reîncălziți vasul la foc mediu.
8
Adăugați puțin stoc sau lapte pentru a slăbi din nou sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
9
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Scurgeți pastele și aruncați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Se servește în boluri puțin adânci, acoperite cu pătrunjel și brânză Pecorino.