Portobello și spanac Bolognese

Portobello și spanac Bolognese
Portobello și spanac Bolognese necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 908 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare și piper, ulei de măsline, brânză pecorino-romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un sos scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan Și Spanac Bolognese, Lasagne Bolognese cu spanac, și Portobello-Salată De Spanac.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ciupercile uscate într-o oală mică și acoperiți cu apă sau bulion de pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la scăzut și abrupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci UscateCiuperci Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți o oală grea la foc mediu până la mediu-mare cu 2 rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin. Când este fierbinte, adăugați untul și topiți-l în ulei, apoi adăugați portabellas. După 6 minute, adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj1 Cană De Făină Universală Pentru Dresaj
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se sotează până se înmoaie, 15 minute, apoi se separă și se adaugă spanacul. Condimentați amestecul de spanac cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Deglazați cu vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ciupercile uscate din lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile și se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Adăugați lichidul de înmuiere, rezervând ultimele linguri, deoarece orice granulație de pe ciuperci se va fi așezat în partea de jos. Se amestecă laptele. Se fierbe la foc mic 20 de minute. Se răcește complet și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
7
Reîncălziți vasul la foc mediu.
8
Adăugați puțin stoc sau lapte pentru a slăbi din nou sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
9
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Scurgeți pastele și aruncați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Se servește în boluri puțin adânci, acoperite cu pătrunjel și brânză Pecorino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista