Portobello și spanac Bolognese necesită în jur 1 oră și 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 5,69 USD pe porție, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 908 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți sare și piper, ulei de măsline, brânză pecorino-romano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca un sos scump. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curcan Și Spanac Bolognese, Lasagne Bolognese cu spanac, și Portobello-Salată De Spanac.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați ciupercile uscate într-o oală mică și acoperiți cu apă sau bulion de pui. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la scăzut și abrupt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Uscate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți o oală grea la foc mediu până la mediu-mare cu 2 rotații din tigaie ulei de măsline extravirgin. Când este fierbinte, adăugați untul și topiți-l în ulei, apoi adăugați portabellas. După 6 minute, adăugați ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se sotează până se înmoaie, 15 minute, apoi se separă și se adaugă spanacul. Condimentați amestecul de spanac cu sare, piper și nucșoară. Se amestecă pasta de roșii și se gătește 1 minut. Deglazați cu vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scoateți ciupercile uscate din lichidul de înmuiere. Se toacă ciupercile și se amestecă în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Adăugați lichidul de înmuiere, rezervând ultimele linguri, deoarece orice granulație de pe ciuperci se va fi așezat în partea de jos. Se amestecă laptele. Se fierbe la foc mic 20 de minute. Se răcește complet și se păstrează pentru o masă înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
7
Reîncălziți vasul la foc mediu.
8
Adăugați puțin stoc sau lapte pentru a slăbi din nou sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
9
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți pastele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scurgeți pastele și aruncați cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Se servește în boluri puțin adânci, acoperite cu pătrunjel și brânză Pecorino.