Portobello Parmezan
Parmezanul Portobello necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 48 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. Un amestec de piper, marinara de bază, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Portobello Parmezan, Portobello Ciuperci Parmezan, și Parmezan Portobello Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a ciupercilor portobello folosind o lingură; aruncați branhiile.
Așezați capacele de ciuperci, cu partea inferioară în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute.
Întoarceți capacele de ciuperci; presărați uniform cu piper negru și sare. Acoperiți fiecare capac cu 2 linguri de Marinara de bază și 1 lingură de parmezan ras. Se fierbe 3 minute sau până se topește brânza.