Portobello cruste de pui cu salata de cartofi Bliss roșu cald
Portobello Crusted pui cu salata de cartofi Bliss roșu cald ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1392 calorii, 67g de proteine, și 99G de grăsime. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, muștar de piatră, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz, Salată De Cartofi Red Bliss, și Salată de cartofi Red Bliss cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați oțetul și sucul de lămâie într-un blender. Înlocuiți capacul, porniți blenderul și, prin deschiderea de alimentare, adăugați, câte 1, usturoiul, sarea și piperul negru. Lăsând blenderul să funcționeze adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați ciupercile și pieptul de pui în boluri separate nereactive potrivite pentru marinare și turnați jumătate din amestecul de marinată peste conținutul fiecărui recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ceapa roșie feliată în recipient cu puiul. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Începeți să faceți salata caldă de cartofi. Se fierb cartofii pana cand se inmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Între timp, prăjiți slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Adăugați oțetul balsamic într-un blender, înlocuiți capacul și, prin deschiderea de alimentare, adăugați, câte 1, mărarul, muștarul, mierea, piperul și sarea. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scurgeți bine cartofii, adăugați scallions, se sfărâmă în slănină și pliați suficient din pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
7
Încălziți grătarul și grătarul marinat Portobello, cu pielea în jos mai întâi timp de aproximativ 5 minute la foc indirect. Întoarceți și grătați cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească.
9
Grătați ambele părți ale puiului marinat, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, și transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Într-un castron mic, amestecați împreună untul, pesmetul, Salvia, pătrunjelul, cimbru și sare și piper, după gust. Se toacă mărunt ciupercile la grătar și se combină cu amestecul de unt/pesmet pentru a face o pastă. Apăsați pe suprafața pieptului de pui și terminați în cuptor până când crusta devine maro aurie, aproximativ 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Aranjați salata caldă de cartofi și pieptul de pui crustat pe farfurie și presărați pătrunjel.