Portobello cruste de pui cu salata de cartofi Bliss roșu cald
Portobello Crusted pui cu salata de cartofi Bliss roșu cald ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1392 calorii, 67g de proteine, și 99G de grăsime. Pentru $ 5.61 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scallions, muștar de piatră, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Pui cu crustă de fistic cu salată caldă de orz, Salată De Cartofi Red Bliss, și Salată de cartofi Red Bliss cu arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați oțetul și sucul de lămâie într-un blender. Înlocuiți capacul, porniți blenderul și, prin deschiderea de alimentare, adăugați, câte 1, usturoiul, sarea și piperul negru. Lăsând blenderul să funcționeze adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați ciupercile și pieptul de pui în boluri separate nereactive potrivite pentru marinare și turnați jumătate din amestecul de marinată peste conținutul fiecărui recipient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa roșie feliată în recipient cu puiul. Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Începeți să faceți salata caldă de cartofi. Se fierb cartofii pana cand se inmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute. Între timp, prăjiți slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De Cartofi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați oțetul balsamic într-un blender, înlocuiți capacul și, prin deschiderea de alimentare, adăugați, câte 1, mărarul, muștarul, mierea, piperul și sarea. Lăsând blenderul să funcționeze, adăugați uleiul de măsline într-un flux subțire lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Scurgeți bine cartofii, adăugați scallions, se sfărâmă în slănină și pliați suficient din pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Încălziți grătarul și grătarul marinat Portobello, cu pielea în jos mai întâi timp de aproximativ 5 minute la foc indirect. Întoarceți și grătați cealaltă parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească.
9
Grătați ambele părți ale puiului marinat, aproximativ 5 minute pe fiecare parte, și transferați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Fulgi De Legume
10
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Într-un castron mic, amestecați împreună untul, pesmetul, Salvia, pătrunjelul, cimbru și sare și piper, după gust. Se toacă mărunt ciupercile la grătar și se combină cu amestecul de unt/pesmet pentru a face o pastă. Apăsați pe suprafața pieptului de pui și terminați în cuptor până când crusta devine maro aurie, aproximativ 2 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Aranjați salata caldă de cartofi și pieptul de pui crustat pe farfurie și presărați pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele