Portobello Ciuperci Stroganoff
Portobello Ciuperci Stroganoff este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 515 calorii. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci portobello, bulion de legume, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Și Ciuperci Portobello Stroganoff, Pui Portobello Stroganoff, și Portobello și spanac Stroganoff - 6 puncte.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați tăiței de ou și gătiți până la al dente, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc, se scurge și se lasă deoparte.
În același timp, topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând până se înmoaie. Întoarceți căldura până la mediu-mare și adăugați ciuperci feliate. Gatiti pana cand ciupercile sunt moale si rumenite.
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte.
În aceeași tigaie, amestecați bulionul de legume, asigurându-vă că amestecați orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți la fierbere și gătiți până când amestecul s-a redus cu 1/
Reduceți căldura la minim și readuceți ciupercile și ceapa în tigaie.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați smântâna și făina; apoi amestecați în ciuperci. Întoarceți tigaia la arzător și continuați să gătiți la foc mic, până când sosul se îngroașă. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește peste tăiței de ou fierți.