POP-Uri Push-It-Up De Halloween
Halloween Push-It-Up Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 3123 calorii, 50g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $5.25 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână un amestec de brownie Fudge, ulei vegetal, glazură bogată și cremoasă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Încercați Halloween Push-It-Up Brownie Pops, Dovleac Push-It-Up Pops, și Pumpkin Pie Push-It-Up Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de euro F. Ungeți cu generozitate 24 de mini cupe de briose cu spray de scurtare sau de gătit; cupe ușor de făină.
Faceți aluat de brownie conform instrucțiunilor de pe pungă, folosind ulei, apă și ou. Lingurați aluatul uniform în căni de briose, umplând fiecare puțin peste jumătate plină.
Coaceți 12 până la 14 minute sau doar până când brownies-urile sunt setate și izvorăsc înapoi când sunt atinse ușor în centru. Se răcește complet înainte de a scoate ușor din cupele de briose.
Între timp, amestecați culoarea alimentelor în glazură până la culoarea portocalie dorită.
Puneți glazura într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pungă de etanșare.
Tăiați 1 colț de jos al sacului. Pune deoparte.
Apăsați 1 brownie răcit în partea de jos a fiecărui recipient Pop push-up. Pipeți o cantitate mică de glazură deasupra fiecărui brownie.
Adăugați al doilea brownie la fiecare recipient; țeavă glazură pe brownies. Completați fiecare cu 1 brownie cu susul în jos.
Așezați capacele pe recipientele pop. Dați la frigider până când este gata de servit.