Polvoronele de caju ale lui Kir Rodriguez
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Polvoronele de caju ale lui Kir Rodriguez. Această rețetă servește 40 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână caju, zahăr de cofetărie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Tacos de pui al mamei lui Rico Rodriguez, Salata de varză cu miere a lui Paul Rodriguez, și Filet de porc la grătar A la Rodriguez cu glazură de Guava și portocală-Habanero Mojo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. F. tapetați două tigăi cu jumătate de foaie cu hârtie pergament.
Întindeți caju într-un singur strat pe una dintre tigăile pregătite.
Coaceți timp de 6 până la 8 minute sau până când nucile sunt ușor rumenite și parfumate. Se răcește complet pe tigaie. Măcinați nucile răcite cu aproximativ o treime din zahăr într-un robot de bucătărie. Puneți tigaia pregătită deoparte până când este timpul să coaceți fursecurile.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul, sarea și zahărul rămas până când sunt foarte ușoare și pufoase.
Adăugați vanilia și cardamomul.
Adăugați caju măcinat și făină și amestecați bine până când aluatul se adună într-o bilă. Cu o spatulă de silicon, răzuiți vasul de mai multe ori pentru a asigura o amestecare temeinică.
Rulați aluatul cu mâna în bile mici, cu diametrul de aproximativ 1 inch, și așezați-le pe tigăile pregătite.
Coaceți fursecurile timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Lăsați-le să se răcească complet pe rafturile de sârmă.
Rulați fursecurile în zahărul cofetarilor. S-ar putea să fie nevoie să le reroll chiar înainte de servire.