Polenta De Gris

Polenta De Gris
Polenta de semolă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină de paste, brânză parmigiano-reggiano, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut, Croste Di Polenta Con Cicoria (crustă de mămăligă cu Chico fiert, și Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Medalioane De Mămăligă La Cuptor Cu Șuncă.

Instrucțiuni

1
Gatiti laptele intr-o cratita grea de nonaluminiu la foc mediu, amestecand des, 6 minute sau doar pana cand apar bule (nu fierbeti). Se amestecă grișul. Gatiti, amestecand continuu, 2 minute sau doar pana cand grisul incepe sa se intareasca. Se amestecă 1/2 cană de brânză și sare și piper după gust. Dacă doriți, amestecați până la 1/3 cană cremă pentru consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei1/3 Cană De Mascarpone, La Temperatura Camerei
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista