Po ' Boy Pie
Po ' Boy Pie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 314 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o foarte buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Creole. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Butterfinger Pie, Plăcintă Cu Cireșe, și Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Așezați piersicile în fundul vasului de copt pregătit. Într-un castron, amestecați împreună laptele, zahărul, făina, untul topit, extractul de vanilie, scorțișoara și nucșoara doar până când sunt umezite (amestecul poate fi ușor cocoloaș).
Se toarnă amestecul de făină peste piersici. Nu amestecați.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 1 oră.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Terras Gaudan O Rosal Albarino Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
De culoare galben-verzuie, acest vin are un nas generos de piersică coaptă, coajă de portocală, floare albă și măr copt; gura este rotundă cu indicii de mineralitate și miere. Se termină clare și curate dezvăluind structura uimitoare și echilibrul în aciditate.