Plăcuță cu curcan de după Crăciun
Plăcuță cu curcan de după Crăciun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. Această rețetă face 6 porții cu 164 de calorii , 11 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, ceapă, făină și piper. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Turkey Potpie , Turkey Potpie și Turkey Potpie .
Instrucțiuni
Într-o tigaie, căleți morcovii, ceapa, țelina, cimbru și ardeiul în unt până când legumele devin crocante și fragede. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați curcanul și făina; se agită pentru a acoperi.
Adăugați curcanul, supa și fasolea verde în amestecul de legume; amesteca bine. Aliniați un 9-in. farfurie de plăcintă cu crusta de jos.
Adăugați amestecul de curcan.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei; etanșare și marginile canelului.
Se unge cu lapte. Acoperiți ușor marginile cu folie.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când se rumenesc.