Plăcintă Ușoară Cu Oală De Pui

Plăcintă Ușoară Cu Oală De Pui
Ușor de pui oală plăcintă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 344 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pui, piper, legume și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Puneți o crustă de plăcintă într-o farfurie de plăcintă de 9".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
2
Combinați puiul și restul de 5 ingrediente într-un castron; se toarnă în crusta de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Umeziți marginile crustei de plăcintă cu apă; deasupra cu crusta rămasă. Îndoiți marginile sub și sertizați; tăiați fante în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Coaceți la 400 timp de 45 până la 50 de minute; lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista