Plăcintă Pufoasă Cu Unt De Arahide
Plăcinta pufoasă cu unt de arahide necesită aproximativ 5 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 728 calorii, 14g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Clatite Pufoase Cu Unt De Arahide, și Ușor nu-coace unt de arahide plăcintă Borcane, și un Giveaway.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta: într-o cratiță grea, la foc mic, topiți untul și chipsurile de ciocolată.
Scoateți din căldură. Amestecați ușor cerealele de orez până când toate bucățile sunt complet acoperite.
Apăsați amestecul în partea de jos și în sus a unei tigaie de plăcintă de 9 inch ușor unsă.
Lăsați să se răcească 30 de minute.
Pentru a face umplutura: într-un castron mare, bateți crema de brânză până la pufos. Bateți în lapte condensat și unt de arahide la crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă sucul de lămâie și vanilia, apoi se pliază în frișcă.
Se toarnă amestecul în crusta de plăcintă.
Stropiți siropul deasupra plăcintei; rotiți ușor cu o lingură. Acoperiți și refrigerați plăcinta timp de 4 ore sau până când este setată. Refrigerați resturile.