Plăcintă pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig

Plăcintă pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta pufoasă cu căpșuni cu crustă de covrig. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 429 calorii, 3G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, covrigi, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Desert pufos de limonadă roz cu crustă de covrig, și Plăcintă cu iaurt congelat cu căpșuni cu crustă de covrig pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați toate ingredientele crustei. Apăsați ferm amestecul pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron mare, se toarnă apă fiartă pe gelatină; se amestecă până se dizolvă gelatina. Se amestecă coaja de tei și sucul de lămâie. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este foarte gros, dar nu este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul electric la viteză mare aproximativ 4 minute sau până când este gros și pufos; pus deoparte. Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți frisca și căpșunile zdrobite în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Dați la frigider aproximativ 8 ore sau până când este setat.
6
Se ornează cu căpșuni acoperite cu ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista