Plăcintă Proaspătă De Mure
Placinta proaspata de mure ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, extract de vanillan, gelatină de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Sos Proaspăt De Mure, și Gem Proaspăt De Mure Pavolva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați ușor fructele de pădure și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare; acoperiți și răciți 8 ore.
Se potrivesc piecrust într-un pieplate 9-inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp. Înțepați fundul și părțile laterale ale piecrust cu o furculiță.
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Amestecați amidonul de porumb și restul de 1 cană de zahăr într-o cratiță mică; bateți încet în 1 1/4 căni de apă și vanilie. Gatiti la foc mediu, batand constant, 7-8 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Se amestecă gelatina de zmeură și colorantul alimentar lichid albastru într-un castron mic; se amestecă în amestecul cald de amidon de porumb.
Turnați glazura uniform peste fructe de pădure, apăsând ușor cu o lingură pentru a vă asigura că toate fructele de pădure sunt acoperite. Se răcește 2 1/2 ore.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.