Placinta proaspata de mure ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, extract de vanillan, gelatină de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Sos Proaspăt De Mure, și Gem Proaspăt De Mure Pavolva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați ușor fructele de pădure și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare; acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgere.
3
Se potrivesc piecrust într-un pieplate 9-inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp. Înțepați fundul și părțile laterale ale piecrust cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Amestecați amidonul de porumb și restul de 1 cană de zahăr într-o cratiță mică; bateți încet în 1 1/4 căni de apă și vanilie. Gatiti la foc mediu, batand constant, 7-8 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se amestecă gelatina de zmeură și colorantul alimentar lichid albastru într-un castron mic; se amestecă în amestecul cald de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Zmeură
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Puneți murele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Suplimentară
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Turnați glazura uniform peste fructe de pădure, apăsând ușor cu o lingură pentru a vă asigura că toate fructele de pădure sunt acoperite. Se răcește 2 1/2 ore.