Plăcintă Proaspătă De Mure

Plăcintă Proaspătă De Mure
Placinta proaspata de mure ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 428 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, extract de vanillan, gelatină de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Proaspătă De Mure, Sos Proaspăt De Mure, și Gem Proaspăt De Mure Pavolva pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați ușor fructele de pădure și 1/4 cană de zahăr într-un castron mare; acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgere.
3
Se potrivesc piecrust într-un pieplate 9-inch în conformitate cu instrucțiunile de ambalaj; ori marginile sub, și crimp. Înțepați fundul și părțile laterale ale piecrust cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
4
Coaceți la 450 timp de 7 până la 9 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Amestecați amidonul de porumb și restul de 1 cană de zahăr într-o cratiță mică; bateți încet în 1 1/4 căni de apă și vanilie. Gatiti la foc mediu, batand constant, 7-8 minute sau pana cand amestecul se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Se amestecă gelatina de zmeură și colorantul alimentar lichid albastru într-un castron mic; se amestecă în amestecul cald de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Puneți murele în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Turnați glazura uniform peste fructe de pădure, apăsând ușor cu o lingură pentru a vă asigura că toate fructele de pădure sunt acoperite. Se răcește 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista