Plăcintă proaspătă de căpșuni cu glazură de lichior de portocale
Placinta proaspata de capsuni cu glazura de lichior portocaliu este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Un amestec de amidon de porumb, lichior de portocale, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă proaspătă de căpșuni cu glazură de lichior de portocale, Mini gogoși proaspeți la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-Lime, și Tort clasic de lire sterline cu glazură proaspătă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Coaceți crusta de plăcintă în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Scoateți într-un suport de sârmă și răciți complet.
Puree 1 cană de căpșuni într-un blender până se omogenizează.
Turnați căpșunile piure într-o cratiță. Amestecați apa, zahărul și amidonul de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu până se îngroașă, amestecând des.
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de portocale. Pune deoparte.
Aranjați restul de 3 căni de căpșuni decorativ în crusta de plăcintă pregătită.
Se toarnă glazura peste fructe de padure. La frigider până când glazura este setată, aproximativ 4 ore.