Plăcintă proaspătă de căpșuni cu glazură de lichior de portocale

Plăcintă proaspătă de căpșuni cu glazură de lichior de portocale
Placinta proaspata de capsuni cu glazura de lichior portocaliu este un vegan rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 233 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca desert. Un amestec de amidon de porumb, lichior de portocale, crustă de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Plăcintă proaspătă de căpșuni cu glazură de lichior de portocale, Mini gogoși proaspeți la cuptor cu căpșuni cu glazură de căpșuni-Lime, și Tort clasic de lire sterline cu glazură proaspătă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Coaceți crusta de plăcintă în cuptorul preîncălzit până se umflă și se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți într-un suport de sârmă și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Puree 1 cană de căpșuni într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Turnați căpșunile piure într-o cratiță. Amestecați apa, zahărul și amidonul de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu până se îngroașă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc și se amestecă lichiorul de portocale. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
7
Aranjați restul de 3 căni de căpșuni decorativ în crusta de plăcintă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
8
Se toarnă glazura peste fructe de padure. La frigider până când glazura este setată, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista