Plăcintă Mayan cu Nuci Pecan
Mayan Chocolate Pecan Pie este un desert sudic. Această rețetă face 8 porții cu 567 de calorii, 6 g de proteine și 27 g de grăsime fiecare. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați ardei iute ancho măcinat, lichior de cafea, jumătăți de nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ plăcintă Mayan cu ciocolată neagră, biscotti Mayan cu ciocolată și cupcakes cu ciocolată Bourbon și nuci pecan cu glazură cu unt.
Instrucțiuni
Presărați nuci pecan tocate și fulgi de ciocolată în coaja de patiserie. Într-un castron mic, bateți ouăle, zahărul, siropul de porumb, untul, lichiorul, piperul și vanilia.
Se toarnă în aluat; aranjați jumătățile de nuci pecan peste umplutură.
Coaceți la 350° timp de 55-60 de minute sau până când se fixează. Se răcește pe un grătar. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru plăcintă cu nuci și ciocolată. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.