Plăcintă Mascarpone Cu Dovleac-Portocaliu

Plăcintă Mascarpone Cu Dovleac-Portocaliu
O porție conține 612 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pumpkin pur aproxume, nucșoară, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un 10-in. pie pan, Se amestecă împreună ghimbirsnap firimituri cu unt topit și apăsați într-o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gingersnap FirimituriGingersnap Firimituri
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
3
Coaceți până se fixează, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Creșteți căldura la 35
5
Bateți crema de brânză, mascarpone și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MascarponeMascarpone
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați ouă pe rând, bătând 30 de secunde după fiecare ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Adăugați dovleac, 1 linguriță. lichior de portocale, citrice, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
ScorțișoarăScorțișoară
DovleacDovleac
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
SareSare
8
Se amestecă până se omogenizează.
9
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până când marginile sunt ferme, dar centrul încă se agită puțin, 45 până la 50 de minute (coaceți orice umplutură suplimentară în ramekins). Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Când este gata de servit, bateți smântâna, crme frache și restul de 2 linguri. zahăr și 1 linguriță. lichior de portocale într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Serviți plăcinta cu frișcă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
PortocaliuPortocaliu
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista