Plăcintă Mascarpone Cu Dovleac-Portocaliu
O porție conține 612 calorii, 8g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți la îndemână pumpkin pur aproxume, nucșoară, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Într-un 10-in. pie pan, Se amestecă împreună ghimbirsnap firimituri cu unt topit și apăsați într-o crustă.
Coaceți până se fixează, aproximativ 6 minute. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză, mascarpone și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până se omogenizează.
Adăugați ouă pe rând, bătând 30 de secunde după fiecare ou.
Adăugați dovleac, 1 linguriță. lichior de portocale, citrice, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și sare.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă umplutura în crustă și se coace până când marginile sunt ferme, dar centrul încă se agită puțin, 45 până la 50 de minute (coaceți orice umplutură suplimentară în ramekins). Se răcește la temperatura camerei, apoi se răcește cel puțin 6 ore și până peste noapte.
Când este gata de servit, bateți smântâna, crme frache și restul de 2 linguri. zahăr și 1 linguriță. lichior de portocale într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Serviți plăcinta cu frișcă portocalie.