Pastele cu spanac și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 644 de calorii, 25 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. Pentru 1,97 USD per porție, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână usturoi, roșii, fasole garbanzo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 91%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Paste cu spanac și năut, Paste crete cu spanac și năut și Dinner Tonight: Paste cu spanac, năut și bacon.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă cu 2 lingurițe de sare de mare. Gătiți linguine la fierbere până când sunt fragezi, dar fermi la mușcătură, aproximativ 11 minute; se scurge, rezervând 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă Sau După Gust
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1/2 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Sau Mai Mulți După Gust (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Sare De Mare, împărțită
2
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati usturoiul in ulei incins pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați spanacul, roșiile și fasolea garbanzo; gătiți și amestecați până când spanacul începe să se ofilească, încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Asezonați amestecul de spanac cu lingurița rămasă de sare de mare, maghiran, piper negru și fulgi de ardei roșu. Reduceți căldura la minim. Se amestecă linguina scursă cu amestecul de spanac pentru a se acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
Maghiran
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4
Adăugați ulei de măsline suplimentar sau apă rezervată pentru paste pentru a obține nivelul preferat de umiditate în vas. Acoperiți cu brânză Pecorino-Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)