Plăcintă De Mătase Cu Ciocolată Albă

Placinta de mătase de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 344 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de topping biciuit, fursecuri, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă De Mătase Franceză De Casă (De La Zero), Fursecuri Cu Plăcintă De Mătase Franceză Cu Ciocolată Albă, și Plăcintă de mătase franceză cu ciocolată (mătase franceză a Copycat Bakers Square).
Instrucțiuni
Puneți 7 fursecuri într-o pungă de plastic resigilabilă. Sigilați punga și zdrobiți fursecurile cu un sucitor.
Turnați fursecurile zdrobite într-un castron mediu. Se amestecă nucile pecan și untul. Apăsați amestecul în partea de jos și 1/4-inch în sus pe partea laterală a unei plăci de plăcintă de 9 inci.
Tăiați cookie-urile rămase în jumătate.
Așezați jumătățile de prăjituri, tăiate în jos, în jurul marginii interioare a plăcii de plăcintă. Se da la frigider 1 ora.
Încălziți ciocolata și 1/4 cană de lapte într-o cratiță grea de 1 litru la foc mic până când ciocolata este topită și amestecul este neted, amestecând des.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Combinați amestecul de budincă și laptele rămas într-un castron mare și amestecați conform instrucțiunilor ambalajului. Se amestecă amestecul de ciocolată. Ori in1cup biciuit topping. Puneți amestecul în crusta de biscuiți. Se dă la frigider timp de 3 ore sau până când umplutura este setată.
Completați plăcinta cu toppingul bătut rămas, zmeura și ciocolata rasă.