Plăcinta de ciocolată de modă veche ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă face 8 porții cu 488 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, cacao, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Budincă De Ciocolată, și Plăcintă Cu Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți piecrust conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți albușurile de ou și crema de tartru la viteză mare cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3
Adăugați 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
4
Bateți restul de 1 cană de zahăr și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți gălbenușurile de ou și laptele într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Topiți untul într-o cratiță grea de 2 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați amestecul de zahăr în untul topit, amestecând până se omogenizează. Treceți treptat în amestecul de lapte. Gatiti, amestecand constant, pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc.
9
Adăugați bucăți de ciocolată și vanilie, amestecând până se topește ciocolata. Se amestecă nucile pecan. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
10
Se toarnă umplutura fierbinte în piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
11
Intinde bezea peste umplutura fierbinte, sigiland pana la marginea patiseriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Coaceți la 375 timp de 12 minute sau până devin aurii. Se răcește complet pe un suport de sârmă. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
*Numai în scopuri de testare, am folosit Pillsbury Pet-Ritz Frozen piecrust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
14
Bacsis: pentru a evita aplatizarea bezea atunci când o întindeți pe umplutură, lingurați bezea pe umplerea păpușilor mari; conectați cu atenție păpușile cu o mișcare ușoară de rotire.