Plăcintă cu înghețată de zmeură-fistic cu pralină de migdale
Raspberry-fistic Ice Cream Pie cu praline de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 455 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,51 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fursecuri amaretti, zahăr, înghețată cu fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Napoleoni Praline Cu Umplutură De Cremă De Migdale.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci 325 F. Unt.
Se amestecă firimiturile de biscuiți și untul topit într-un castron mediu până se umezește uniform. Apăsați amestecul de firimituri pe părțile inferioare și în sus ale vasului preparat.
Coaceți până când crusta este fermă și crocantă la atingere, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Tapetați foaia de copt cu folie; ulei ușor. Se amestecă zahărul într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic până când zahărul începe să se topească, aproximativ 8 minute. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când zahărul se transformă în sirop auriu adânc, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute. Se amestecă migdalele. Se toarnă imediat pralina pe foaia de copt căptușită cu folie; se întinde cu lingura de lemn.
Lăsați să stea până când pralina este rece și fermă, aproximativ 30 de minute.
Tăiați pralina în bucăți de 1/2 inch.
Transferați jumătate din bucățile de pralină în procesor; se macină până se formează pulbere. Rezervați bucățile de praline rămase pentru topping.
Întindeți 1 halbă de înghețată cu fistic ușor și uniform în crustă răcită (crusta este fragilă).
Se presară peste 1/4 cană pulbere de pralină.
Întindeți gelato de zmeură uniform.
Presărați praful de pralină rămas peste. Lăsând o margine de 1 inch de gelato de zmeură, întindeți înghețata de fistic rămasă deasupra plăcintei, îngrămădind ușor în centru.
Presărați deasupra bucăți de praline rezervate. Congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți bine; păstrați înghețat.)
Lăsați plăcinta să se înmoaie ușor la temperatura camerei, aproximativ 5 minute.
Serviți plăcintă cu sos de zmeură, dacă doriți.
* Disponibil pe piețele italiene și în unele supermarketuri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.