Plăcintă Cu Înghețată De Caju-Fudge-Caramel
Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 491 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătăți și bucăți de caju, prăjituri cu napolitane de vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Caramel Caju Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în vasul robotului de bucătărie cu lamă metalică, combinați napolitane de vanilie și 1/2 cană de caju; procesați până la măcinat fin.
Adăugați unt; procesați doar până se sfărâmă. Apăsați amestecul în partea de jos și în sus a tigaiei de sticlă de 9 inci.
Coaceți la 177°.timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile devin maro auriu deschis. Se răcește crusta timp de 20 de minute sau până se răcește complet.
Întindeți 1 halbă de înghețată în crustă răcită. Lingură sau stropiți 1/2 cană de înghețată topping peste înghețată. Congelați aproximativ 30 de minute sau până când este parțial înghețat.
Placinta de Top cu inghetata de halba ramasa, intinzandu-se uniform. Congelați cel puțin 4 ore sau până când este ferm.
Pentru a servi, lăsați plăcinta să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Tăiați în pene; așezați pe farfurii individuale de desert. Se acoperă cu restul de topping de înghețată și jumătăți de caju.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.