Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni
Placinta cu trufe de ciocolata cu Sabayon portocaliu-sampanie si capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 508 calorii, 11g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare, ciocolată dulce-amăruie, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Plăcintă cu trufe de ciocolată cu Sabayon portocaliu-șampanie și căpșuni, Lemon Sabayon cu căpșuni, și Rubarbă Sabayon cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Înveliți vasul de plăcintă din sticlă de 9 inci cu margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
Cuptor
2
Bateți primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Combinați 1 kilogram de ciocolată și 6 linguri de margarină într-un castron mare pentru microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
4
Cuptorul cu microunde la intervale de 20 până la 30 de secunde până se omogenizează, amestecând des. Se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
5
Bateți ouăle în castron mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Adăugați zahăr și vanilie. Bateți până când este gros și galben pal, 3 până la 4 minute. Bateți în coaja de portocală, apoi amestecul de ciocolată. Reduceți viteza la minim; bateți ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Ciocolata
Vanilie
Zahăr
7
Transferați aluatul în vasul de plăcintă; așezați pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă De Plăcintă
8
Așezați foaia de copt cu plăcintă în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Coaceți plăcinta până când este crăpată deasupra și testerul introdus în centru iese cu firimituri umede atașate, 45 până la 50 de minute. Se răcește la temperatura camerei (centrul va cădea).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Combinați 1 uncie de ciocolată tocată și 1 lingură de margarină într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde până când glazura este netedă, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Margarină
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
11
Stropiți glazura peste plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
12
Se presară cu migdale. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește. Cort cu folie; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Aruncați fructele de pădure, zahărul și coaja de portocală într-un castron mediu pentru a se amesteca. Se răcește până când este gata de servit, până la 4 ore.