Plăcintă cu trei straturi de ciocolată ușoară a lui Krissy

Plăcintă cu trei straturi de ciocolată ușoară a lui Krissy
Rețeta Krissy ' s Easy Chocolate Triple Layer Pie poate fi făcută în aproximativ 4 ore și 10 minute. O porție conține 1248 calorii, 14g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită așchii de ciocolată, crustă de cracker graham, amestec de budincă de ciocolată și lapte. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Plăcintă Cu Ciocolată Cu Trei Straturi, Plăcintă cu ciocolată cu trei straturi Oreo, și Plăcintă cu ciocolată cu trei straturi OREO.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca. Bateți cu biciul de sârmă timp de 1 minut. Lingurați 1 1/2 căni de budincă în crusta de cracker graham.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Îndoiți ușor 1/2 din toppingul bătut în budinca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
3
Întindeți acest amestec peste stratul de budincă în crustă. Se acoperă cu topping biciuit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
4
Se ornează cu așchii de ciocolată și se acoperă și se dă la frigider timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată

Echipamente

Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie de obicei mai dulce decât mâncarea pe care o împerecheați cu el. Taittinger Brut La Francaise (Magnum) cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Taittinger Brut La Francaise (Magnum)
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect coapte.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista