Mincemeat și Pumpkin Layer Pie este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 6 porții. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți carne tocată fără carne, scorțișoară măcinată, frișcă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Placinta De Dovleac Cu Carne Tocata, Congelați dovleacul cu carne tocată, și Caramel-plăcintă de dovleac cu înghețată de carne tocată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună oul, dovleacul, zahărul, condimentele și sarea cu bătătorul Rotativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Condimente
Zahăr
Sare
Ouă
3
Întindeți carnea tocată în fundul cochiliei de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
Carne Tocată
Pâine Cu Nuci și Stafide
4
Se toarnă amestecul de dovleac peste carnea tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Tocată
Dovleac
5
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se servește cu frișcă, ușor caldă sau rece, dar nu rece.