Plăcintă Cu Sifon Cu Lămâie Tangy
Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 431 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână lămâie, zmeură și frunze de mentă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de șifon Meyer cu lămâie și ulei de măsline cu caș de mac de lămâie, Tort de sifon cu lămâie cu glazură de lămâie, și Rio Lemon Chiffon Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, presărați gelatina peste apă; lăsați să stea 2 minute pentru a se înmuia.
Adăugați 1/2 cană zahăr și sare. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva zaharul.
Într-un castron mediu, bateți gălbenușurile de ou la viteză mare aproximativ 5 minute sau până la galben pal. Treceți treptat amestecul de gelatină fierbinte în gălbenușuri, bătând constant. Întoarceți amestecul de gălbenuș în aceeași cratiță. Se amestecă sucul de lămâie. Gatiti la foc mic pana cand amestecul se ingroasa si bule in jurul marginilor, amestecand constant. Se răcește la temperatura camerei. Într-un castron mare, combinați crema, colorantul alimentar, dacă doriți și zahărul rămas. Bateți o viteză mare până se formează vârfuri moi.
Adăugați amestecul de lămâie răcit. Continuați să bateți cu viteză mare până când se formează vârfuri rigide.
Ciocolată cu microunde și scurtare într-o pungă mică de plastic resigilabilă la mare timp de 30 de secunde. Frământați punga pentru a amesteca. Dacă este necesar, cuptorul cu microunde la intervale suplimentare de 10-15 secunde până la topire. Lingură jumătate de lămâie de umplere în coajă de patiserie.
Tăiați o gaură mică din colțul sacului și stropiți jumătate de ciocolată peste umplutură. Sus cu umplutura rămasă.
Stropiți ciocolata rămasă peste plăcintă. Răciți plăcinta cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Garnisiți cu zmeură, mentă și lămâie.