Plăcintă Cu Roșii-Praz
Placinta de tomate-praz necesita aproximativ 58 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 466 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, praz, garnitură: crenguțe de pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Placinta cu rosii a lui Sandy, Tarte De Praz Cu Roșii, și Frittata De Roșii Și Praz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se potrivesc piecrust într-o placă de plăcintă de 9 inci conform instrucțiunilor pachetului; pliați marginile sub și sertizați.
Coaceți la 450 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 37
Tăiați roșiile în felii de 1/4 inci.
Așezați roșiile pe un suport de sârmă căptușit cu prosop de hârtie.
Presărați roșiile cu sare kosher.
Lăsați să stea 20 de minute. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Îndepărtați și aruncați capătul rădăcinii și vârful verde închis al prazului.
Tăiați pe jumătate pe lungime și clătiți bine sub apă curgătoare rece pentru a îndepărta granulația și nisipul. Tăiați subțire prazul.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; se adaugă prazul și se sotează 3 până la 5 minute sau până se înmoaie.
Stratul de praz pe fundul crustei pregătite. Se acoperă cu felii de roșii și se presară cu piper. Amestecați brânza, maioneza și oul într-un bol mediu până se amestecă.
Întindeți amestecul de brânză deasupra roșiilor.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Lăsați să stea 10 minute.