Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu piersici-afine. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 569 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Placinta De Piersici De Modă Veche, Plăcintă Cu Afine, și Galete De Piersici Și Piersici Cu Zahăr De Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. mutați suportul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Împărțiți aluatul în jumătate și puneți o jumătate deoparte; acoperiți-l cu un prosop sau folie de plastic pentru a nu se usca. Pe o suprafață de lucru ușor înmuiată, întindeți aluatul într-o rundă de 10 inci. Îndepărtați ușor aluatul peste știftul de rulare și transferați-l într-o tigaie de plăcintă de 9 inci. Apăsați aluatul peste fundul și părțile laterale ale tigaiei. Tăiați marginile la aproximativ 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aruncați fructele cu zahărul, lămâia și amidonul de porumb. Strângeți fructele în coaja plăcintei și puneți-le cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Întindeți aluatul rezervat într-o rundă de 9 până la 10 inci și așezați-l peste fructe. Tăiați și sertizați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Tăiați 2 sau 3 orificii de aerisire (2 inci) în partea superioară a plăcintei și ungeți cu glazura de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
6
Puneți plăcinta pe o foaie de copt și coaceți până când crusta este maro aurie și sucurile clocotesc prin orificiile de aerisire, 50 până la 60 de minute. Acoperiți marginile cu folie de aluminiu dacă se rumenesc prea repede. Se răcește pe un suport înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se servește cu înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Batoane De Bomboane De Caramel De Ciocolată (1,4 Uncii Fiecare), Zdrobite, împărțite
8
Combinați făina, zahărul, sarea și coaja de lămâie într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Adăugați untul și amestecați cu un blender de patiserie sau cu degetele până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Adăugați gălbenușul de ou și apa cu gheață și lucrați cu mâinile. (Sau faceți totul într-un procesor de alimente, pulsând de câteva ori pentru a combina ingredientele uscate, apoi pulsând în unt și apoi oul.) Verificați consistența aluatului strângând o cantitate mică între degetul mare și arătător: doriți să existe suficientă umiditate pentru a lega aluatul astfel încât să se țină împreună fără a fi prea umed sau lipicios. Dacă este încă sfărâmicios, adăugați puțină apă cu gheață, 1 linguriță la un moment dat. Când ajungeți la consistența potrivită, formați aluatul într-un disc și înfășurați-l în plastic. Puneți-l la frigider și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie