Drop Biscuit Chicken Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 771 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Dacă aveți stoc de pui, pui, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pui pocat: spălați și uscați puiul și condimentați interiorul și exteriorul cu sare în interior. Aranjați legumele în fundul unei oale mari și puneți deasupra ierburile și feliile groase de lămâie. Puneți puiul deasupra legumelor și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și braconați ușor puiul la foc mic timp de 1 oră. Ocazional, îndepărtați orice spumă care se ridică la vârf. Opriți focul și lăsați puiul să stea acoperit încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Ierburi
Lămâie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți puiul din oală într-un platou. Strecurați lichidul și adăugați aproximativ 3 1/2 litri înapoi în oală. Reduceți lichidul la o flacără scăzută timp de aproximativ 1 oră în plus, producând aproximativ 2 litri de stoc puternic aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați pielea puiului. Trageți carnea din oase, apoi tăiați sau tăiați carnea cu furculițe. Puneți la frigider bulionul și puiul până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Stoc
5
Produceți aproximativ 2 1/2 până la 3 kilograme de carne culeasă și 2 litri de stoc concentrat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Carne
1
Încălziți o tigaie cu fețe înalte la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, adăugați ciupercile și gătiți la licitație, dar nu se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovi, cartofi, țelină, ceapă, sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia și gătiți încă 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Morcov
țelină
Cartofi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Între timp, încălziți o oală la foc mediu-mare și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă făina, apoi se amestecă în stoc pentru a forma un roux. Se condimentează cu sare și piper și se gătește timp de 7 până la 8 minute pentru a se îngroșa și a acoperi ușor spatele unei linguri. Se amestecă tarhonul și muștarul Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Muștar Dijon
Tarhon
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se toarnă sosul în legume și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
6
Adăugați puiul și mazărea și transferați amestecul într-un vas de caserolă sau crocuri individuale. Această masă poate fi refrigerată, în acest moment, pentru cine înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Pregătiți amestecul de biscuiți pentru 8 biscuiți și amestecați puțin arpagic, pătrunjel sau mărar pentru aromă. Top caserola de pui sau crocks cu biscuiți picătură și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Pui întreg
Pătrunjel
Arpagic
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Coaceți în centrul cuptorului la 375 grade F până când caserola este caldă și biscuiții sunt ușor aurii și crocanți la margini. Dacă umplutura de pui este încă caldă de la aragaz, aceasta va dura doar aproximativ 10 minute. Dacă puiul este rece, coaceți timp de 30 de minute; în ultimele 10 minute, scoateți din cuptor, adăugați amestecul de biscuiți, apoi reveniți la cuptor și gătiți descoperit până când biscuiții sunt aurii.