Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Biscuiți

Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Biscuiți
Drop Biscuit Chicken Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 3,26 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 49G de grăsime, și un total de 771 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Dacă aveți stoc de pui, pui, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 87%. Rețete similare sunt Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pui pocat: spălați și uscați puiul și condimentați interiorul și exteriorul cu sare în interior. Aranjați legumele în fundul unei oale mari și puneți deasupra ierburile și feliile groase de lămâie. Puneți puiul deasupra legumelor și acoperiți cu apă. Aduceți apa la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul și braconați ușor puiul la foc mic timp de 1 oră. Ocazional, îndepărtați orice spumă care se ridică la vârf. Opriți focul și lăsați puiul să stea acoperit încă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
IerburiIerburi
LămâieLămâie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți puiul din oală într-un platou. Strecurați lichidul și adăugați aproximativ 3 1/2 litri înapoi în oală. Reduceți lichidul la o flacără scăzută timp de aproximativ 1 oră în plus, producând aproximativ 2 litri de stoc puternic aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Îndepărtați pielea puiului. Trageți carnea din oase, apoi tăiați sau tăiați carnea cu furculițe. Puneți la frigider bulionul și puiul până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
StocStoc
5
Produceți aproximativ 2 1/2 până la 3 kilograme de carne culeasă și 2 litri de stoc concentrat
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
CarneCarne
1
Încălziți o tigaie cu fețe înalte la foc mediu cu ulei de măsline extravirgin, 2 ture de tigaie, adăugați ciupercile și gătiți la licitație, dar nu se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovi, cartofi, țelină, ceapă, sare și piper, după gust. Acoperiți tigaia și gătiți încă 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
țelinățelină
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Între timp, încălziți o oală la foc mediu-mare și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se amestecă făina, apoi se amestecă în stoc pentru a forma un roux. Se condimentează cu sare și piper și se gătește timp de 7 până la 8 minute pentru a se îngroșa și a acoperi ușor spatele unei linguri. Se amestecă tarhonul și muștarul Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Muștar DijonMuștar Dijon
TarhonTarhon
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se toarnă sosul în legume și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
6
Adăugați puiul și mazărea și transferați amestecul într-un vas de caserolă sau crocuri individuale. Această masă poate fi refrigerată, în acest moment, pentru cine înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
7
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Pregătiți amestecul de biscuiți pentru 8 biscuiți și amestecați puțin arpagic, pătrunjel sau mărar pentru aromă. Top caserola de pui sau crocks cu biscuiți picătură și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți în centrul cuptorului la 375 grade F până când caserola este caldă și biscuiții sunt ușor aurii și crocanți la margini. Dacă umplutura de pui este încă caldă de la aragaz, aceasta va dura doar aproximativ 10 minute. Dacă puiul este rece, coaceți timp de 30 de minute; în ultimele 10 minute, scoateți din cuptor, adăugați amestecul de biscuiți, apoi reveniți la cuptor și gătiți descoperit până când biscuiții sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Ingrediente

1pachetdrop biscuit mix, amestecat la pachet direcții (recomandat: Jiffy)drop biscuit mix, amestecat la pachet direcții (recomandat: Jiffy)42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie16ciuperci butoniere, feliate sau sfărâmateciuperci butoniere, feliate sau sfărâmate1morcov, decojit și înjumătățitmorcov, decojit și înjumătățit21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, decojiți și tăiați cubulețemorcovi, decojiți și tăiați cubulețe3(mequite, hickory sau arin)țelină, înjumătățitățelină, înjumătățită3coaste micițelină, tocatățelină, tocată1lingura. otet de vin rosupui, 5 până la 6 kilogramepui, 5 până la 6 kilograme680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpui fiert în apă, tăiat cubulețe sau mărunțitpui fiert în apă, tăiat cubulețe sau mărunțit6creveți și cu venePui FiertPui Fiert9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de pui, de casă sau cumpărat din magazinstoc de pui, de casă sau cumpărat din magazin11 lingură de oregano uscatMuștar DijonMuștar Dijon32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală6creveți și cu veneArpagic sau pătrunjel proaspăt tocat mărunt sau mărar proaspăt sau uscat, pentru amestec de biscuițiArpagic sau pătrunjel proaspăt tocat mărunt sau mărar proaspăt sau uscat, pentru amestec de biscuiți1lingura. otet de vin rosubundle ierburi, inclusiv cimbru, rozmarin, pătrunjel și frunze de dafin proaspetebundle ierburi, inclusiv cimbru, rozmarin, pătrunjel și frunze de dafin proaspete1lămâie, feliată groslămâie, feliată gros22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, decojită și înjumătățită, atașată la capătul rădăciniiceapă, decojită și înjumătățită, atașată la capătul rădăcinii2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelatămazăre congelată1cartofi, curățați și tăiațicartofi, curățați și tăiați6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneKosher sau sare de mareKosher sau sare de mare3crenguțetarhon, frunze tocatetarhon, frunze tocate
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista