Lemon Tiramisu Fleac

Lemon Tiramisu Fleac
Reteta Lemon Tiramisu fleac ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 8 ore și 20 de minute. O porție conține 652 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de brânză, prăjituri de ladyfinger, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Fleac, Strawberry Tiramisu Fleac, și Strawberry Tiramisu Fleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă mică de măsurare, amestecați sucul de lămâie cu zahărul și 1/4 cană de apă până când zahărul este dizolvat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2
Așezați crema de brânză, cașul de lămâie și smântâna grea într-un robot de bucătărie și procesați până la neted și puțin pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Caș De LămâieCaș De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
3
Pentru a asambla tiramisu, așezați jumătate din ladyfingers în fundul unui vas de copt pătrat de 8 inci, rupând câteva pentru a se potrivi și stropiți cu jumătate din siropul de lămâie. Se acoperă cu jumătate de cremă de lămâie și 1 cană de fructe de pădure amestecate. Repetați straturile, folosind restul de ladyfingers, sirop și cremă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe MixteBoabe Mixte
Magazin Cu 2 Recipiente A Cumparat FriscaMagazin Cu 2 Recipiente A Cumparat Frisca
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
4
Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte. Înainte de servire, acoperiți cu restul de 2 căni de fructe de pădure și praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
5
Se servește cu frișcă pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista