Plăcintă oală de pui necesită în jurul valorii de 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 4,02 USD pe porție. Acest fel principal are 1452 calorii, 50g de proteine, și 97G de grăsime pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă perlată, mazăre, frunze Din 4 crenguțe de pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți puiul într-un vas mare și acoperiți cu 1 galon de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați legumele și ierburile și aduceți oala la fierbere la foc mediu-mare. Degresați bine; apoi fierbeți, neacoperit, timp de 45 de minute, degresând frecvent pe măsură ce uleiul se ridică la suprafață. Ceea ce facem aici nu este doar să gătim puiul, ci și să creăm sosul de bază pentru plăcinta cu oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pui întreg
Ierburi
Baza
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți puiul într-un platou pentru a se răci. Continuați să gătiți bulionul de pui încă 15 minute pentru a condensa aroma; ar trebui să aveți aproximativ 8 căni când ați terminat. Folosind o strecurătoare, strecurați bulionul de pui într-o altă oală și aruncați solidele. Când puiul este suficient de rece pentru a fi manipulat, mărunțiți carnea și aruncați pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Ștergeți vasul și puneți-l înapoi pe plită la foc mediu. Topiți untul și apoi amestecați făina pentru a forma o pastă. Acesta este un roux, care va acționa ca un agent de îngroșare. Acum, turnați treptat 8 căni de bulion de pui, amestecând tot timpul pentru a preveni cocoloașele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Soba
6
Bateți și fierbeți timp de 10 minute pentru a găti gustul de amidon al făinii și a îngroșa bulionul; ar trebui să arate ca o cremă de supă de pui. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți puiul mărunțit, morcovii, ceapa perlată, mazărea și pătrunjelul. Se amestecă pentru a combina și a opri focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Pui
Pui Tocat
Sare și Piper
Ceapă Perlată
Morcov
Pătrunjel
Bulion
Făină Pentru Toate Scopurile
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Așezați foile de foietaj dezghețate pe o suprafață ușor făinată și rece. Inversați crocurile individuale pe foaia de patiserie și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați cercuri în jurul exteriorului bolurilor, puțin mai mari decât bolul în sine. Umpleți crocks 3/4 din drum cu amestecul de pui, asigurându-vă că fiecare porție are o cantitate frumoasă de pui, legume și bulion. Acoperiți cu grijă fiecare crock cu un cerc de patiserie, apăsând aluatul în jurul jantei pentru a forma un sigiliu. Bateți ușor oul cu 3 linguri de apă pentru a face o spălare a ouălor și periați câteva pe patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu Puf
Legume
Pui întreg
Bulion
Aluat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuțit
9
Presărați patiseria cu Parmigiano. Setați crocurile pe o foaie de cookie și transferați-le în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
10
Coaceți timp de 20 de minute, până când este umflat și auriu.