Plăcintă Cu Oală De Homar

Plăcintă Cu Oală De Homar
Homar Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 5,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 867 calorii, 26g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. 975 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de pernod, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa și feniculul cu untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați făina și gătiți la foc mic încă 3 minute, amestecând ocazional. Adăugați încet bulionul, Pernodul, sarea și piperul și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
PernodPernod
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
SareSare
3
Adăugați smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
4
Tăiați carnea de homar în cuburi de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De HomarCarne De Homar
5
Așezați homarul, mazărea congelată, ceapa congelată și pătrunjelul într-un castron (nu este nevoie să dezghețați legumele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HomarHomar
PătrunjelPătrunjel
CeapăCeapă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă sosul peste amestec și se verifică condimentele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
SosSos
7
Pentru crustă, amestecați făina, sarea și praful de copt într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Adăugați untura și untul și pulsați de 10 ori, până când grăsimea este de mărimea mazării. Cu motorul pornit, adăugați apa cu gheață; procesați suficient pentru a umezi aluatul și a-l uni. Aruncați aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați rapid într-o bilă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați-l să se odihnească 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
UnturăUntură
MazăreMazăre
FolieFolie
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți fiecare jumătate pentru a se potrivi cu un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 sau 9 1/2 inci, cu o înălțime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Așezați 1 crustă în vas, umpleți cu amestecul de homar și acoperiți cu a doua crustă. Strângeți crustele împreună și periați cu spălarea ouălor. Faceți 4 sau 5 tăieturi în crusta superioară și coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când blatul se rumeneste și umplutura clocotește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HomarHomar
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții5
Scor De Sănătate26
Revista