Homar Pot Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 5,91 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 867 calorii, 26g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. 975 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de pernod, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui, și Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Călește ceapa și feniculul cu untul într-o tigaie mare de sote la foc mediu până când ceapa este translucidă, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați făina și gătiți la foc mic încă 3 minute, amestecând ocazional. Adăugați încet bulionul, Pernodul, sarea și piperul și fierbeți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pernod
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Sare
3
Adăugați smântâna grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
4
Tăiați carnea de homar în cuburi de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Homar
5
Așezați homarul, mazărea congelată, ceapa congelată și pătrunjelul într-un castron (nu este nevoie să dezghețați legumele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Homar
Pătrunjel
Ceapă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă sosul peste amestec și se verifică condimentele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Sos
7
Pentru crustă, amestecați făina, sarea și praful de copt într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
8
Adăugați untura și untul și pulsați de 10 ori, până când grăsimea este de mărimea mazării. Cu motorul pornit, adăugați apa cu gheață; procesați suficient pentru a umezi aluatul și a-l uni. Aruncați aluatul pe o suprafață făinoasă și frământați rapid într-o bilă. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați-l să se odihnească 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Unt
Aluat
Untură
Mazăre
Folie
9
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Împărțiți aluatul în jumătate și întindeți fiecare jumătate pentru a se potrivi cu un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 sau 9 1/2 inci, cu o înălțime de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
11
Așezați 1 crustă în vas, umpleți cu amestecul de homar și acoperiți cu a doua crustă. Strângeți crustele împreună și periați cu spălarea ouălor. Faceți 4 sau 5 tăieturi în crusta superioară și coaceți timp de 1 oră și 15 minute, până când blatul se rumeneste și umplutura clocotește fierbinte.
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Etienne Boileau Chablis cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.