Plăcintă Cu Mousse De Mango
Mango Mousse Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 296 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați gelatină pudră, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, Mousse De Mango, și Mousse De Mango Cu Cuscus.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Configurați o baie de gheață suficient de mare pentru a găzdui o cratiță mică. Infloreste gelatina in apa rece amestecand-o impreuna si lasand sa stea 5 minute. Într-o cratiță mică, combinați 1/2 piure de mango și zahăr și amestecați la foc mic până când zahărul se dizolvă complet și amestecul este fierbinte la atingere.
Adăugați gelatină și amestecați bine, asigurându-vă că s-a dizolvat complet în amestec.
Se ia de pe foc, se amestecă cealaltă jumătate din piureul de mango.
Puneți amestecul peste baia de gheață și amestecați frecvent. Scopul este de a răci amestecul, dar evitați gelatina care se instalează neuniform, creând bulgări.
Odată ce amestecul este rece, pliați în 12 uncii de frișcă, având grijă să nu dezumflați mousse-ul, până când are o consistență uniformă.
Se toarnă mousse în coajă de plăcintă răcită și se netezește blatul.
Puneți plăcinta în frigider timp de cel puțin două ore (peste noapte este ideal) pentru a configura.
Țeavă rămase 4 uncii de frisca rece pe partea de sus a plăcintă.