Plăcintă Cu Mousse De Mango

Plăcintă Cu Mousse De Mango
Mango Mousse Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 296 calorii, 3G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați gelatină pudră, zahăr granulat, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ mousse de mango . cum se face mousse rapidă de mango, Mousse De Mango, și Mousse De Mango Cu Cuscus.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de plăcintă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți plăcinta și coaceți până când crusta de jos devine maro auriu deschis, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Configurați o baie de gheață suficient de mare pentru a găzdui o cratiță mică. Infloreste gelatina in apa rece amestecand-o impreuna si lasand sa stea 5 minute. Într-o cratiță mică, combinați 1/2 piure de mango și zahăr și amestecați la foc mic până când zahărul se dizolvă complet și amestecul este fierbinte la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
Bomboane RuntsBomboane Runts
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați gelatină și amestecați bine, asigurându-vă că s-a dizolvat complet în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
6
Se ia de pe foc, se amestecă cealaltă jumătate din piureul de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MangoPiure De Mango
7
Puneți amestecul peste baia de gheață și amestecați frecvent. Scopul este de a răci amestecul, dar evitați gelatina care se instalează neuniform, creând bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
8
Odată ce amestecul este rece, pliați în 12 uncii de frișcă, având grijă să nu dezumflați mousse-ul, până când are o consistență uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
9
Se toarnă mousse în coajă de plăcintă răcită și se netezește blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
10
Puneți plăcinta în frigider timp de cel puțin două ore (peste noapte este ideal) pentru a configura.
11
Țeavă rămase 4 uncii de frisca rece pe partea de sus a plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista