Plăcintă Cu Mousse Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Vegană Cu Sos De Agave Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată

Această rețetă face 10 porții cu 1326 calorii, 7g de proteine, și 131g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 768 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de iaurt de ciocolată fără lactate, arahide prăjite, biscuiți vegani graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Unt De Arahide, Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată ( fără Gluten + Vegan), și Sandwich cu unt de arahide și banane cu sos de unt de arahide cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie zdrobiți biscuiții graham până când aveți firimituri
Se amestecă împreună firimiturile de cracker, agava albastră crudă, pudra de cacao și scurtarea.Apăsați amestecul în partea de jos și cu 1 inch în sus pe părțile laterale ale unei forme de arc de 10 inci pan.In o cratiță mică și grea la foc mediu, gătiți agave până când se caramelizează cu un aspect maro închis. Nu gătiți prea mult, deoarece agavele pot deveni amare.
Adăugați untul de arahide, alternativa de lapte și chipsurile de ciocolată.
Amestecul se va spuma ușor. Se amestecă până când ciocolata este topită și strălucitoare.
Se toarnă într-un castron pentru a se răci.Înmuiați agar în alternativă de lapte timp de 15 minutes.In o cratiță medie la foc mediu, aduceți amestecul la fierbere.
Bateți în pudră de cacao, chipsuri de ciocolată și unt de arahide. Fold in yogurt.In un castron mare, combinați amestecul cu desertul înghețat. Rulați un cuțit în jurul cutiilor de înghețată pentru a o scoate cu ușurință din recipiente.Folosind un mixer electric amestecați toate ingredientele până când umplutura apare ușoară și bătută, luând aspectul de frișcă de ciocolată.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită de ciocolată graham cracker pie.Se acoperă cu folie de plastic și se pune la congelator timp de o oră.Odată oarecum setat, neteziți toppingul și presărați alune tocate.
Stropiți niște ciocolată topită (2 linguri de chipsuri de ciocolată vegană în vasul cu microunde) deasupra nucilor pentru un efect decorativ.Recuperați cu grijă plăcinta cu folie de plastic și răciți cel puțin 8 ore sau peste noapte în congelator pentru a se seta complet.
Scoateți din congelator și rulați un cuțit ascuțit în interiorul tăvii de primăvară pentru a ajuta la slăbirea plăcintei. Eliberați inelul de formă de arc din partea inferioară a tigaiei și transferați plăcinta pe o farfurie de servire.Radeți sau ondulați ciocolata neagră deasupra pentru garnitură.
Tăiați în pene cu un cuțit care a fost scufundat în apă fierbinte și serviți imediat.