Plăcintă cu mere într-o pungă de hârtie maro
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați plăcinta cu mere într-o pungă de hârtie maro. Acest desert are 606 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți mere granny smith, suc de lămâie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Unt Brun Cardamom Condimentat Hârtie De Zahăr, Pungă De Hârtie Plăcintă Cu Mere, și Gogoși Coapte Cu Plăcintă Cu Mere.
Instrucțiuni
Pentru a face crusta de jos, amestecați făina și zahărul alb împreună într-un castron până se combină bine. Frecați untul nesărat în făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere; se presară cu apă rece, câteva linguri la un moment dat, amestecând ușor aluatul cu o furculiță până abia se ține împreună.
Formați aluatul într-o bilă și rotiți-l într-un cerc gros de aproximativ 1/8 inch. Ușurați ușor aluatul într-un vas de plăcintă de 8 inci.
Tăiați orice exces de patiserie cu un cuțit. Finalizați marginea crustei apăsând ușor dinții unei furculițe în aluat până la marginea vasului de plăcintă. Puneți crusta deoparte.
Pentru a face umplutura de plăcintă, amestecați merele, zahărul brun, 2 linguri de făină, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul și sucul de lămâie împreună într-un castron mare; pus deoparte.
Pentru a face toppingul, amestecați 1/2 cană de făină, 1/2 cană de unt înmuiat și zahărul superfin împreună într-un castron până când aveți un aluat lipicios și umed.
Pentru a asambla plăcinta, acoperiți fundul crustei plăcintei cu un strat ușor și uniform de firimituri de cracker graham. Umpleți plăcinta cu amestecul de mere, îngrămădind-o în formă de movilă. Scoateți bucățile din amestecul de topping, aplatizați-le puțin cu degetele și punctați-le la întâmplare pe toată partea superioară a umpluturii, acoperind cât mai mult din umplutură.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Rupeți 2 bucăți de hârtie pergament lungi de 30 de inci și așezați-le în formă de cruce pe o suprafață de lucru.
Așezați plăcinta umplută în centrul celor două bucăți de pergament, aduceți capetele de hârtie peste plăcintă și pliați și capsați hârtia pergament peste plăcintă pentru a închide complet și a sigila în plăcintă. Hârtia nu trebuie să atingă partea superioară sau laturile plăcintei.
Așezați plăcinta învelită cu pergament pe o foaie de copt pentru a prinde picăturile.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră. Nu aruncați o privire în interiorul hârtiei pergament în timp ce coaceți.
Scoateți din cuptor, rupeți cu grijă hârtia pergament departe de plăcintă și lăsați să se răcească; se servește cald. Păstrați resturile în frigider.