Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate

Plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate
Rețeta plăcintă cu mere cu alune și vișine uscate ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 759 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, cireșe tarte, mere aromate aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Somon afumat fierbinte cu salată de mere, cireșe uscate, alune și verdeață și vinetă de cidru de mere, Brioșe de tărâțe cu alune și cireșe uscate, și Salată De Rădăcină De Țelină Cu Manchego, Alune Și Cireșe Uscate.

Instrucțiuni

1
Aduceți cireșele și Merlotul la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MerlotMerlot
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește.
3
Lăsați să stea la temperatura camerei peste noapte.
4
Se scurge bine.
1
Combinați făina, untul, zahărul și sarea în vasul mixerului electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Așezați vasul în congelator 15 minute. Folosind mixerul electric echipat cu accesoriu pentru palete, bateți amestecul la viteză mică până când se formează aglomerări de dimensiuni de mazăre.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Stropiți 2/3 cană de apă cu gheață peste amestec și bateți doar până când aluatul se reunește. Adunați aluatul în bilă; împărțiți în 2 bucăți. Aplatizați fiecare în disc. Înfășurați fiecare separat în plastic; răciți cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
AluatAluat
FolieFolie
4
Lăsați 1 disc de aluat să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Rulați pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Transferați în vasul de plăcintă din sticlă cu diametrul de 9 inci. Trim consola la 1 inch. Îndoiți în consolă, formând laturi duble groase. Refrigerați cel puțin 30 de minute și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
1
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. Aruncați mere, 1/3 cană zahăr și scorțișoară într-un castron mare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați pe o foaie mare de copt cu margini. Prăjiți până când merele se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute. Amestec rece de mere. Reduceți temperatura cuptorului la 425 F. Aruncați cireșele, amestecul de mere și alunele într-un castron mare pentru a le combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
CireșeCireșe
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
3
Lăsați al doilea disc de aluat să stea la temperatura camerei 15 minute pentru a se înmuia ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rola disc pe suprafață ușor presarata cu faina la 13-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Transferați umplutura în vasul căptușit cu aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Ungeți marginea crustei cu glazură de ou. Trageți aluatul peste umplutură. Tăiați partea superioară a aluatului la 1 inch. Apăsați marginile aluatului de sus și de jos împreună pentru a sigila. Crimp marginile decorativ. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați 4 tăieturi în partea superioară a aluatului pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
7
Ungeți aluatul cu glazură de ou; se presară cu cristale de zahăr brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
AluatAluat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
OuăOuă
8
Coaceți plăcintă 30 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. plăcintă cu cort cu folie. Continuați să coaceți până când merele sunt fragede și sucurile clocotesc gros, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
10
Lăsați să stea pe raft la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista