Plăcintă Cu Mentă-Fudge
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, crema de brânză, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Peppermint Fudge, Peppermint Fudge, și Peppermint Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Se face crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele și amestecul de budincă până la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii. Se dă la frigider 45 de minute sau doar până se răcește.
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul pudră, extractul de mentă și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. La viteză mică, bateți treptat în 1 cană de topping bătut până se combină.
Se întinde în coajă coaptă răcită.
Se amestecă amestecul de budincă răcit; se întinde pe stratul de brânză cremă. Întindeți cu grijă restul de 1 cană de topping bătut peste stratul de budincă.
Se ornează cu așchii de ciocolată. Refrigerați 1 oră sau până la răcire înainte de servire. A se păstra la frigider.