Plăcintă Cu Mentă-Fudge

Plăcintă Cu Mentă-Fudge
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 414 calorii. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați topping-ul biciuit, crema de brânză, culoarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Peppermint Fudge, Peppermint Fudge, și Peppermint Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Se face crusta de plăcintă conform instrucțiunilor de pe cutie pentru o crustă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coajă coaptă folosind placă de plăcintă din sticlă de 9 inci.
3
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți laptele și amestecul de budincă până la fierbere completă la foc mediu, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc. Se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
6
Așezați folie de plastic direct pe suprafața budincii. Se dă la frigider 45 de minute sau doar până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul pudră, extractul de mentă și culoarea alimentelor cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. La viteză mică, bateți treptat în 1 cană de topping bătut până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MentăExtract De Mentă
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Se întinde în coajă coaptă răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se amestecă amestecul de budincă răcit; se întinde pe stratul de brânză cremă. Întindeți cu grijă restul de 1 cană de topping bătut peste stratul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Se ornează cu așchii de ciocolată. Refrigerați 1 oră sau până la răcire înainte de servire. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista