Plăcintă cu firimituri de mere și fructe de pădure
Plăcintă cu crumb de mere și fructe de pădure ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine, 23 g de grăsimi și un total de 537 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 98 de cenți per porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită scorțișoară măcinată, suc de lămâie, unt și ovăz care se gătește rapid. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Plăcintă cu pesmet cu rubarbă și Plăcintă cu pesmet cu mere, Plăcintă cu pesmet cu trei fructe de pădure și Plăcintă cu pesmet cu fructe de pădure Black 'n' Blue Berry.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mare, combinați ovăzul, făina, zahărul brun și untul; pune deoparte 3/4 cana pentru topping. Apăsați amestecul rămas pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 9-inch uns. farfurie de plăcintă.
Coaceți 13-17 minute sau până se rumenesc ușor.
Într-un alt castron, combinați umplutura de plăcintă, merisoarele, sucul de lămâie și scorțișoara. Se pune în crustă.
Stropiți cu amestecul de ovăz rezervat.
Coaceți 25-30 de minute sau până când blatul se rumenește ușor. Se răcește pe un grătar.
Serviți cu înghețată dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling și Lambrusco Dolce sunt alegeri excelente pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Un vin pe care l-ați putea încerca este Marques de Caceres Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Marques de Caceres Cava]()
Marques de Caceres Cava
Culoare pai pal reînviată de bule fine. Buchet de citrice cu note de brioșă. În gură fermecător și rotund, cu o structură răcoritoare, echilibrată. Finisaj plin de viață care îi evidențiază bulele fine. Un aperitiv răcoritor, acest Cava se îmbină bine cu pește și fructe de mare, paste, orez, mâncăruri picante, bucătărie asiatică și toate tipurile de deserturi.