Plăcintă cu dulceață
Jam Pie Pops necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii , 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, amidon de porumb, dulceață de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de mare. Încercați S'more Pie Pops , Mummy Pie Pops și Peach Pie Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Scoateți cojile de plăcintă din congelator și lăsați să se dezghețe la temperatura camerei timp de 10 - 15 minute.
Scoateți cojile de plăcintă din folie pe o suprafață de lucru curată, plată, ușor înfăinată. Dacă apar crăpături în aluat, presați împreună și reparați folosind degetele umezite cu apă.
Amestecați dulceața cu amidonul de porumb și coaja.
Tăiați șase forme din fiecare coajă de plăcintă folosind un tăietor de prăjituri cu dimensiunea nu mai mare de 3 inchi (8 cm).
Apăsați ușor un bețișor de acadele pe 6 tăieturi de patiserie. Aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 inci (3 - 4 cm) de bețișor ar trebui să se suprapună peste aluat.
Împărțiți amestecul de gem în mod egal între 6 decupaje, îngrămădindu-se în centru și lăsând o margine de 1/4 inch (5 mm). Acoperiți gemul cu o jumătate de zmeură, 3 afine sau 1 felie mică de căpșuni.
Ungeți marginile de aluat în jurul umpluturii cu ou bătut. Acoperiți cu decupaje rămase. Apăsați ușor marginile împreună și sertiți cu o furculiță.
Coaceți timp de 12-15 minute, sau până când aluatul devine auriu. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a decora sau servi.