Plăcintă cu dulceață

Plăcintă cu dulceață
Jam Pie Pops necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii , 5 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 1,28 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ou, amidon de porumb, dulceață de căpșuni și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de mare. Încercați S'more Pie Pops , Mummy Pie Pops și Peach Pie Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)Bețișoare De Acadele (4 Inchi/10 Cm Lungime)
2
Scoateți cojile de plăcintă din congelator și lăsați să se dezghețe la temperatura camerei timp de 10 - 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(4 Inchi/10 Cm Lungime)(4 Inchi/10 Cm Lungime)
3
Scoateți cojile de plăcintă din folie pe o suprafață de lucru curată, plată, ușor înfăinată. Dacă apar crăpături în aluat, presați împreună și reparați folosind degetele umezite cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Zmeură Proaspătă, Afine Sau Felii De CăpșuniZmeură Proaspătă, Afine Sau Felii De Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Amestecați dulceața cu amidonul de porumb și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Zmeura, Afine Sau CapsuniDulceata De Zmeura, Afine Sau Capsuni
GemGem
5
Tăiați șase forme din fiecare coajă de plăcintă folosind un tăietor de prăjituri cu dimensiunea nu mai mare de 3 inchi (8 cm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
6
Apăsați ușor un bețișor de acadele pe 6 tăieturi de patiserie. Aproximativ 1 1/4 până la 1 1/2 inci (3 - 4 cm) de bețișor ar trebui să se suprapună peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop SticksLollipop Sticks
7
Împărțiți amestecul de gem în mod egal între 6 decupaje, îngrămădindu-se în centru și lăsând o margine de 1/4 inch (5 mm). Acoperiți gemul cu o jumătate de zmeură, 3 afine sau 1 felie mică de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Pachet (8 Uncii) Cremă De Brânză, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
GemGem
8
Ungeți marginile de aluat în jurul umpluturii cu ou bătut. Acoperiți cu decupaje rămase. Apăsați ușor marginile împreună și sertiți cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
9
Coaceți timp de 12-15 minute, sau până când aluatul devine auriu. Se lasa sa se raceasca complet inainte de a decora sau servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista