Plăcintă Cu Dovleac Final
Ultimate Pie dovleac necesită în jurul valorii de 2 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 760 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,55 USD pe porție. Un amestec de smântână grea, dovleac, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 84 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Cupe Cu Rulou De Scorțișoară Cu Plăcintă Cu Dovleac.
Instrucțiuni
Combinați făina, zahărul și un vârf de sare într-un castron mare.
Se amestecă untul rece cu un blender de patiserie sau cu mâinile până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Lucrați în 3 linguri de apă cu gheață până când aluatul se ține împreună fără a fi prea lipicios. Dacă este încă sfărâmicios, adăugați mai multă apă cu gheață, câte 1 linguriță. Se formează într-o bilă, se înfășoară în plastic și se dă la frigider cel puțin 30 de minute.
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul într-un cerc de 11 până la 12 inci cu un sucitor făinos. Ușor într-o tigaie de plăcintă de 9 inci; apăsați ferm în partea inferioară și laterală. Tăiați excesul de aluat, apoi ciupiți marginile. Dați la frigider până când este gata de umplere.
Așezați o foaie de copt pe raftul inferior al cuptorului și preîncălziți la 37
Bateți dovleacul într-un bol cu untul și un vârf de sare.
Se amestecă smântâna, scorțișoara și nucșoara.
Se toarnă amestecul în coaja plăcintei. Bateți ușor albușul de ou, apoi periați pe marginile de patiserie. Așezați cu grijă plăcinta pe foaia de copt preîncălzită, coborâți temperatura cuptorului la 325 și coaceți până când plăcinta este setată, dar încă se zgâlțâie ușor, aproximativ 50 de minute.
Lăsați să se răcească complet.
Între timp, faceți toppingul: prăjiți pecanele pe o foaie de copt la cuptor pentru aproximativ 10 minute; se răcește. Cu un cuțit sau robot de bucătărie, tocați grosolan pecanele, merisoarele și fursecurile; se presară peste plăcinta răcită.
Fotografie de Steve Giralt