Plăcintă Cu Dovleac Cu Nucă De Vanilie

Plăcintă Cu Dovleac Cu Nucă De Vanilie
Placinta de dovleac de nuc de vanilie necesita aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 292 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați nuci, cremă de cafea lichidă, lapte degresat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 49%. Încercați Pumpkin Pie Semințe De Dovleac Condimentate, Brioșe Cu Plăcintă Cu Dovleac, și Churro Pumpkin Pie Cheesecake Daneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de dovleac într-o cratiță mare și umpleți cu apă pentru a acoperi abia. Aduceți tigaia la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți dovleacul până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scurgeți dovleacul și scoateți carnea de dovleac; aruncați coaja. Puneți dovleacul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați 2 căni de piure de dovleac într-un bol mare și amestecați laptele, crema de cafea, ouăle, zahărul brun, nucile și scorțișoara până când amestecul este bine combinat. Puneți umplutura în crusta de plăcintă și coaceți în cuptorul preîncălzit până când umplutura de plăcintă este fermă și gătită, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista